
طرز تهیه و تولید سوهان عسلی:سوهان نوعی شیرینی ایرانی یا به عبارتی نوعی از حلوا است که از جوانه گندم تهیه میشود. از معروفترین سوهانهای تولید شده در ایران میتوان به سوهان قم اشاره کرد که بهترین و با کیفیتترین سوهان در این شهر تولید میشود.
قدمت تولید سوهان در ایران به دوره قاجار برمیگردد. در این دوره سوهان فقط مخصوص اشراف و بزرگان بود و در دسترس عموم قرار نداشت. با گذشت زمان پخت این حلوا در بین مردم رواج یافت و به یکی از شیرینیهای محبوب و دوست داشتنی در بین مردم تا به امروز تبدیل شد.
در این مقاله شما را با طرز تهیه سوهان و سوهان عسلی آشنا میکنیم با ما همراه باشید.
سوها در قدیم پیشکشی بوده است که به پادشاه تقدیم میکردند.اما به مرور زمان بین مردم عادی نیز رواج پیدا کرد.
مواد لازم برای تهیه سوهان
- آرد سفید: یک قاشق سوپخوری
- آرد جوانه گندم: دو قاشق سوپخوری
- شکر:۲۱۰ گرم
- کره ۱۶۰ گرم
- هل: نصف قاشق چایخوری
- گلاب: نصف پیمانه
- عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران: نصف قاشق چای خور
- خلال پسته و بادام: ۱۵۰ گرم
آردها را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا خامی آرد گرفته شود. سپس شکر و گلاب را به آرد اضافه میکنیم.
مخلوط را به طور مداوم هم میزنیم تا آردها گلوله نشود و به کنارههای ظرف نچسبد. وقتی مایع به جوش آمد و شروع به حباب زدن کرد، کره را به مواد اضافه میکنیم.
جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.