استفاده از بیدمشک (عرق بید مشک) برای دستیابی به یکی از بهترین طعم های گز
درختچه بیدمشک
یکی ازگلهای معطر طبیعت گل درختچه بیدمشک است.
گلهای این درختچه که اواخر زمستان تا اوایل بهار میشکفد عطر و بوی خاصی دارد.
از قدیم خلال بادام را با گل بیدمشک مخلوط کرده و چند روز نگهداری میکردند تا خلال بادام عطر و بوی گل بیدمشک
را به خود جذب کند. و استفاده از آن در انواع گز اصفهان از جمله (گز مظفری، گز کرمانی، گز قنادیان و …)
قابلیت به وجود آوردن بهترین طعم گز را دارد.
روش دستیابی به بهترین طعم گز
برای تولید گز بیدمشکی از خلالهای معطر به بیدمشک استفاده کرده و میکنند.
البته روش بهتر و همراه با بهداشت بیشتر همان روش استفاده از عرق بیدمشک است.
با افزودن عرق بیدمشک به گز طعم گز بهتر میشود.
اطلاعات تکمیلی بیدمشک
برای درج اطلاعات تکمیلی در مورد بیدمشک باید اشارهکنیم که بیدمشک درخت یا درختچهای زینتی است؛
که دارای گلهای زرد کمرنگ بوده و ارتفاع درخت به ۹ متر میرسد،
گیاهی است از نژاد بید که اندازه آن از بید معمولی کوچکتر ولی سنبلههای آن دارای اسانسهای معطری هستند،
گلهای این گیاه در شمال ایران، اصفهان، کرمان و شیراز میروید.
جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.