گز کرمانی

فروشگاه به گز عرضه کننده گز کرمانی به صورت آنلاین می باشد.

گز کرمانی

فروشگاه به گز عرضه کننده گز کرمانی به صورت آنلاین می باشد.

فروشگاه "به گز" بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی کشور و مرجع تخصصی انواع گز اصفهان، با گستره‌ای از کالاهای متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده‌ی سنی، برای کاربران خود «تجربه‌ی لذت‌بخش یک خرید اینترنتی» را تداعی می‌کند.فروشگاه به گز گستره‌ای به وسعت انواع گز اصیل اصفهان (آردی، لقمه ای، سکه ای، شکلاتی، رژیمی و ... )، انواع پولکی (نارگیلی، زعفرانی، گل محمدی، لیمویی، پرتقالی و ...)، انواع نقل (بیدمشکی، بادام، شکرپنیر و ...)، سوهان (سوهان عسلی، لقمه ای، تخت، سوهان گز و...)؛ از برندهای متنوع، متعدد و سرشناس اصفهانی همچون کرمانی، مظفری، بلداجی، آریا، بوعلی، شیرین، نسرین، سلطانی، آنتیک، سکه و ...
آدرس وب سایت www.behgaz.com

۲۷ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تخم مرغ در گز

عکس تخم مرغ در گز
 

تخم مرغ در گز منبع سرشاری از پروتئین و ویتامین

تخم مرغ منبع سلامتی

تخم مرغ در گز منبع خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و املاح ضروری است و می‌تواند به‌عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد. یک عدد تخم‌مرغ، متوسط ۷۶ کیلوکالری انرژی دارد و مصرف روزانه یک عدد تخم‌مرغ، ۳ درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و ۲ درصد نیاز انرژی یک زن بالغ را تأمین می‌کند.

پروتئین تخم‌مرغ منبع بسیار غنی پروتئین است.ارزش بیولوژیکی تخم‌مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت‌ها و حبوبات غنی‌تر است.پروتئین تخم‌مرغ دارای تمام اسیدآمینه‌های ضروری برای سلامتی بدن است.
بنابراین مصرف تخم‌مرغ با سایر مواد غذایی که ازنظر پروتئین فقیر هستند مانند:

  • – نان
  • – برنج
  • – غلات

باعث تکمیل ارزش پروتئین غذا می‌شود.۱۲/۵ درصد وزن تخم‌مرغ را پروتئین تشکیل می‌دهد و هم در زرده و هم در سفیده وجود دارد.ولی بیشتر در سفیده تخم‌مرغ و به نام آلبومین وجود دارد.

سفیده تخم‌مرغ در گز به‌ عنوان یکی از مهم‌ترین مواد تشکیل‌دهنده 

سفیده تخم مرغ در بهبود کیفیت گز

بخش پروتئینی تخم‌مرغ که سفیده نامیده می‌شود حدود ۶۵ درصد از قسمت خوراکی تخم‌مرغ را تشکیل می‌دهد و شامل ۸۷/۵ در صد آب، ۱۲ درصد پروتئین و مقدار ناچیز کربوهیدرات است.سفیده منبع خوبی از پروتئین است که در اثر زدن تولید کف می‌کند.
پروتئین اصلی آن از نوع پروتئین‌های آلبومینی بانام اوالبومین و با نقطه ایزوالکتریک ۴/۸-۴/۶ است.آلبومین یکی از چند پروتئین محلول در آب است که در اثر حرارت منعقد می‌گردد.سفیده تخم‌مرغ در ایجاد ساختار مناسب و نیز ایجاد حالت تازگی و بهبود رنگ گز نقش دارد.

 

بخوانید:  گز آردی 42 درصد پسته گز کرمانی

 

سفیده خالص تخم‌مرغ در دستگاه مخصوص سفیده زنی توسط پاروهایی به اشکال خاص زده یا مخلوط می‌شود تا پوک و به حالت ابر سفید درآید.

سفیده زنی

گز را سفید و حجیم می‌کند و باعث افزایش ماندگاری آن می‌گردد. علاوه بر این، سفیده که منبع پروتئینی غنی محسوب می‌شود ارزش‌های غذایی گز را افزایش می‌دهد.

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

  • گز کرمانی
  • ۰
  • ۰
عکس غنی‌سازی گز
 

روش‌های غنی‌سازی گز

روش‌های غنی‌سازی گز:هدف از فرایند غنی‌سازی رساندن ریزمغذی‌های کافی به گز بدون تأثیرات ناخواسته بر روی ویژگی‌های حاصل است. این مسئله ساده به نظر می‌رسد ولی یافتن نقطه صحیح فراوری در زنجیره تولید برای چنین عملیاتی نیاز به ملاحظات دقیق دارد.

 

بخوانید:  گز سازی اصفهان قدیم و معرفی 10 ترفند گز فروشی

روش‌های غنی‌سازی گز

بسته به تکنولژی فراوری غذا، روش‌های متفاوت افزودن ازجمله مخلوط کردن خشک، حل کردن در آب، اسپری کردن، چسبیدن، روکش کردن، تراوش پدید آمده است.ساده‌ترین راه برای افزودن یک ریزمغذی (و یا بیشتر) به یک حامل غذایی عبارت از روش مخلوط کردن است.
گونه‌های متفاوتی از مخلوط‌ها شامل مخلوط‌های :

– جامد-جامد
– جامد-مایع
– مایع-مایع وجود دارد.

مخلوط کردن جامد-جامد (مخلوط کردن خشک)

متداول‌ترین روش غنی‌سازی غذاهای خشک با مقادیر اندک ریزمغذی‌ها، مخلوط کردن خشک است. برای مخلوط سازی یکدست و نگهداری مخلوط، لازم است همگونی و یکنواختی طی عملیات فراوری، بسته‌بندی، ذخیره و توزیع و همچنین ویژگی‌های مواد متشکله و افزودنی‌ها تا آنجا که ممکن است به هم نزدیک باشد. هرچه تفاوت‌ها بیشتر باشد، جداشدگی حامل و غنی کننده، آسان‌تر روی می‌دهد.

خاصیت درمانی گز اصفهان

مخلوط سازی جامد-مایع

درصورتی‌که غنی کننده یا پرمیکس به شکل مایع باشد، باید غنی کننده به‌وسیله اسپری کردن و یا افشاندن به حامل غذایی خورانده شود. در این حالت غنی کننده در شکل محلول و به‌صورت اتمیزه به حامل غذایی اضافه شود.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

  • گز کرمانی
  • ۰
  • ۰

گز آردی 42 درصد پسته گز کرمانی

گز آردی ۴۲ درصد پسته گز کرمانی

می توان گفت گز مهم ترین سوغات اصفهان به شمار می آید و هر کسی اصفهان را با این شیرینی می‌شناسد؛ بنابراین اصفهان از مهم‌ترین و بهترین تولید کنندگان گز در کشور است. معمولاً ترکیبات اصلی گز در همه جا یکسان بوده که با افزودن موادی انواع گز به وجود می‌آید. ولی آنچه که در بین عموم مردم از انواع گز شهرت دارد، دو نوع گز معمولی (لقمه ای) و آردی است که در ادامه به بررسی تفاوت این دو و معرفی برترین گز آردی انگبینی صادراتی کرمانی ( گز آردی ۴۲ درصد پسته گز کرمانی ) و انواع گز آردی کرمانی اصفهان پرداخته می‌شود.

یکی از مقصد های مهم گردشگری ایران، شهر زیبای اصفهان، پایتخت فرهنگ و هنر ایران است که هر ساله گردشگران داخلی و خارجی زیادی را پذیرا می باشد. گز، پولکی و نبات از جمله سوغاتی های معروف این شهر هستند. گز اصفهان قدمت بسیار طولانی دارد که یکی از اصلی ترین این گز ها ، گز کرمانی است به طوری که به گفته بعضی از منابع نخستین بار گز در دوران صفویه تولید شده است و ریشه اصلی آن نیز نوع خاصی از شیرینی به نام حلوا چوبه بوده که از سفیده تخم مرغ و شکر به دست می آمد و جهت رفع خستگی و تجدید قوا مصرف می شد و بعدها نوع تکامل یافته آن توسط پادشاهان ایرانی به عنوان پیشکش به دیگر پادشاهان دنیا هدیه داده شد.

 

 

گز کرمانی مغز پسته آردی

تفاوت گز آردی و لقمه ای پسته کرمانی

نکته جالب و برخلاف تصور بیشتر مردم، فرق بین گز آردی و گز معمولی فقط در نحوه بسته‌بندی آن‌ها است. در واقع پروسه تولید و ساختار گز آردی با گز معمولی کاملاً مشابه است. فقط در انتها و موقع شکل‌دهی به خمیر، گز به اشکال گوناگون نظیر مربع، دایره و غیره تبدیل می‌شود. در هنگام بسته‌بندی به جای استفاده از پوشش پلاستیکی به منظور حفظ رطوبت و جلوگیری از خشک شدن گز، آن را در آرد فراوان می‌غلتانند.

 

بخوانید:  انواع گز اصفهان و نکات مربوط به نگهداری گز

 

در گز آردی کرمانی به جای بسته بندی لقمه های گز در جلد مخصوص (سلفون) ، از آرد بدون سبوس استفاده می شود ، بدینگونه که ابتدا مقداری آرد در ته جعبه ریخته می شود و یک ردیف از لقمه های گز که معمولا گل گرد (دایره ای) است چیده شده و روی آن را با آرد پوشش می دهند. سپس یک ردیف دیگر به همان ترتیب اضافه شده و مجددا با لایه ای از آرد پوشانده شده و بسته بندی می گردد. قرار دادن لقمه های گز در آرد ، دو خاصیت عمده دارد :

  • – اول از چسبیدن آنها جلوگیری می کند
    و
  • – دوم اینکه پس از گذشت چند روز گز آردی طعم مطبوع و دلپذیری به خود می گیرد.

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

  • گز کرمانی
  • ۰
  • ۰
عکس کافی گز

 

کافی گز چیست؟

کافی گز یک محصول پودری نوشیدنی است که از ترکیب پودر گز، شکر، قهوه و مواد طعم‌دهنده طبیعی به دست می‌آید. با حل نمودن آن در آب جوش نوعی نوشیدنی لذت‌بخش محسوب می‌شود که می‌تواند جایگاه خاصی در انواع نوشیدنی‌های گرم داشته باشد. این نوشیدنی گرم یک صبحانه کامل است که یک فنجان آن حاوی ۸۶ کیلوکالری انرژی، ۱ گرم پروتئین، ۳ گرم چربی مفید (غیراشباع) و حدود ۳ تا ۴ عدد مغز پسته می‌باشد.

پودر کافی گز برخلاف انواع کافی میکس‌ها، فاقد پودر خامه‌ای کننده (کافی میت) است. همچنین در تولید آن‌ها از مواد ضدکلوخه‌ای شدن، پایدارکننده  و مواد نگهدارنده شیمیایی استفاده‌نشده است.

 

این نوشیدنی اصیل ایرانی با الهام از طبیعت و با استفاده از دانش روز دنیا خلق‌شده است که سلامتی، لذت و احساس تازگی را در مصرف‌کننده نهایی به ارمغان می‌آورد.

 

 

3 فنجان کافی گز

 

تولید کافی گز

یک محصول پودری نوشیدنی است که از ترکیب دانه برشته‌شده، قهوه، نسکافه، شکر، گز بامغز به‌صورت خشک و پودر شده و مواد طعم‌دهنده طبیعی به دست می‌آید. با حل نمودن این پرمیکس در آب جوش نوعی نوشیدنی لذت‌بخش حاصل می‌شود که همچون چای، می‌تواند جایگاه خاصی در انواع نوشیدنی‌های گرم داشته باشد. مهم‌ترین مرحله در تهیه این محصول خشک و پودر نمودن گز است که طی فرایندهای خاص انجام می‌گیرد.
پودر کافی گز فاقد پودر سفیدکننده لبنی و غیر لبنی است. این پودرها طعم خامه‌ای و رنگ روشن در فراورده ایجاد می‌کند که یا به‌صورت پودر خامه و شیر خشک و یا با عنوان کافی میت در ترکیب با قهوه و نسکافه استفاده می‌شود.

کافی میت مخلوطی از روغن‌های هیدروژنه با درصد زیادی اسید چرب اشباع و ترانس، انواع ترکیبات شیرین‌کننده، پایدارکننده، ترکیبات ضدکلوخه‌ای شدن و مواد نگهدارنده شیمیایی است. نوشیدنی کافی گز گرم و باحالت خامه‌ای و کف پایدار است.

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

  • گز کرمانی
  • ۰
  • ۰
تصویر رژیم غذایی مناسب افراد دیابتی

رژیم غذایی مناسب افراد دیابتی

رژیم غذایی مناسب افراد دیابتی طبق تحقیقات علمی

رژیم غذایی مناسب افراد دیابتی اساس درمان بیماری دیابت، هم دیابت وابسته به انسولین و هم دیابت غیر وابسته به انسولین است.ضمناً مؤثرترین راه برای کنترل گلوکز خون در این بیماران نیز هست.
امروزه رژیم غذائی یک بیمار دیابتی تفاوت اندکی با افراد سالم دارد:

– خوردن حداقل پنج نوع میوه و سبزیجات در هرروز
– مصرف حداکثر ۳۰ درصد کالری موردنیاز از طریق چربی‌ها (به‌ویژه چربی‌های اشباع‌نشده تک حلقه‌ای و چند حلقه‌ای)
– کاهش مصرف نمک (سدیم) و غذاهای شیرین
– خوردن مقادیر فراوانی از غذاهای سلولز دار

رویکرد قدیم رژیم غذایی مناسب افراد دیابتی

به دلیل آنکه قند از کربوهیدرات‌ها به دست می‌آید، هنگامی‌که طریقه جذب کربوهیدرات‌ها در بدن به‌اندازه امروز روشن نشده بود،این‌گونه تصور می‌شد که افراد دیابتی باید از مصرف کربوهیدرات‌ها کاملاً بپرهیزند.

این به معنای مصرف زیاد چربی و پروتئین به‌جای کربوهیدرات‌ها و درنتیجه تحمل عوارض جانبی مصرف آن‌ها بود،مانند فشارخون بالا که امروزه می‌دانیم از عوارض مصرف چربی و پروتئین زیاد است.بالاتر از آن رژیم غذائی پرچربی منجر به اضافه‌وزن می‌شد.

گز رژیمی و بدون شکر کرمانی

رویکرد جدید رژیم غذایی مناسب افراد دیابتی

تحقیقات ۲۵ سال اخیر این رویکرد را به اوج خود رسانده است. هرچند دیابتی‌ها هنوز هم باید با دقت کافی مراقب رژیم غذائی و کربوهیدراتی که مصرف می‌کنند باشند، آن‌ها امروزه تشویق می‌شوند که مقادیر زیادی کربوهیدرات مفید بخورند و مقدار کمی شکر هنوز به‌طور کامل از رژیم غذایی آن‌ها حذف نشده است.
غذاهایی که می‌خوریم از چربی کربوهیدرات، سلولز، ویتامین، موادمعدنی و آب تشکیل‌شده است. چهار تای آخری:

– سلولز
– ویتامین
– موادمعدنی
– آب
همه برای کارکرد صحیح بدن ضروری می‌باشند ولی به مقدار کافی انرژی تولید نمی‌کنند (که توسط کیلوکالری یا کیلوژول اندازه‌گیری می‌شود)
برای این کار مصرف پروتئین، چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها ضروری می‌باشند.

 

بخوانید:  گز زعفرانی کرمانی

پروتئین‌ها

پروتئین‌ها که در :

– حبوبات
-نخود

– لوبیا

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

  • گز کرمانی
  • ۰
  • ۰

گز آردی پسته انگبینی گز کرمانی

 

از سیر تا پیاز گز آردی پسته انگبینی گز کرمانی

حدود ۴۵۰ سال پیش در اصفهان هم‌زمان با عصر شکوفایی فرهنگ و تمدن ایران در دوره صفویه، گز در اصفهان تولید شد. از آن زمان‌ تا کنون گز به عنوان تنقلاتی شیرین و پرطرفدار در چهار استان کرمان، یزد، چهارمحال و بختیاری و به ویژه در اصفهان ساخته شده و سوغاتی این مناطق به حساب می‌آید. البته اصفهان با تولید ۹۰ درصد گز در ۴۵۰ واحد تولیدی قطب اصلی این محصول به شمار می‌آید. معمولاً ترکیبات اصلی گز در همه جا یکسان بوده که با افزودن موادی انواع گز به وجود می‌آید. ولی آنچه که در بین عموم مردم از انواع گز شهرت دارد، دو نوع گز معمولی (لقمه ای) و آردی است که در ادامه به بررسی تفاوت این دو و معرفی برترین گز صادراتی کرمانی ( گز آردی پسته فوق انگبینی گز کرمانی ) و انواع گز آردی کرمانی اصفهان پرداخته می‌شود.

این نوع گز بر مبنای سفارش خریداران بصورت اینترنتی (خرید با یک کلیک از اینجا) و حضوری از شعبه عبدالرزاق و بصورت محدود تولید می شود و میزان مغز پسته آن ۴٠ درصد است . این نکته قابل یادآوری است که کیفیت و خوش طعمی گز بیشتر به انگبین و سایر ترکیبات آن بستگی دارد تا مغز به کار رفته در آن. از گذشته معمول بوده است که کاربرد بیش از ۱ به ۳  مغز را در تولید گز جایز نمی دانستند .

 

گز کرمانی مغز پسته آردی

تفاوت گز آردی و لقمه ای پسته کرمانی

نکته جالب و برخلاف تصور بیشتر مردم، فرق بین گز آردی و گز معمولی فقط در نحوه بسته‌بندی آن‌ها است. در واقع پروسه تولید و ساختار گز آردی با گز معمولی کاملاً مشابه است. فقط در انتها و موقع شکل‌دهی به خمیر، گز به اشکال گوناگون نظیر مربع، دایره و غیره تبدیل می‌شود. در هنگام بسته‌بندی به جای استفاده از پوشش پلاستیکی به منظور حفظ رطوبت و جلوگیری از خشک شدن گز، آن را در آرد فراوان می‌غلتانند.

در گز آردی کرمانی به جای بسته بندی لقمه های گز در جلد مخصوص (سلفون) ، از آرد بدون سبوس استفاده می شود ، بدینگونه که ابتدا مقداری آرد در ته جعبه ریخته می شود و یک ردیف از لقمه های گز که معمولا گل گرد (دایره ای) است چیده شده و روی آن را با آرد پوشش می دهند. سپس یک ردیف دیگر به همان ترتیب اضافه شده و مجددا با لایه ای از آرد پوشانده شده و بسته بندی می گردد. قرار دادن لقمه های گز در آرد ، دو خاصیت عمده دارد :

  • – اول از چسبیدن آنها جلوگیری می کند
    و
  • – دوم اینکه پس از گذشت چند روز گز آردی طعم مطبوع و دلپذیری به خود می گیرد. 

برای مشاهده قیمت گز آردی  ۲۸ درصد ۴۵۰ گرمی اینجا کلیک کنید

مشخصات فیزیکی گز آردی ۴۰ درصد پسته فوق انگبینی گز کرمانی

  • -تعداد گز در جعبه : ۱۶ عدد گز گل درشت سکه ای در هر بسته ۴۵۰ گرمی
  • -نوع گز : این نوع گز به دو صورت لقمه ای و آردی تولید شده و دارای بسته بندی ۴۵۰ گرمی است
  • -وزن خالص : ۴۵۰ گرم گز خالص
  • -وزن کل : حدود ۹۰۰ گرم
  • -تعداد در کارتن : ۲۰ بسته گز ۴۵۰ گرمی در هر کارتن
  • -شماره پروانه بهداشت : ۱۵/۱۶۰۶۰
  • -ابعاد بسته‌بندی : ۳۰ × ۳۰ × ۵ سانتی‌متر

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

  • گز کرمانی
  • ۰
  • ۰

 

گز آردی ۲۸ درصد پسته گز کرمانی

در میان مغزها پسته یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ترین ‌هاست که در تهیه گز آردی ۲۸ درصد پسته گز کرمانی اصفهان به‌کاربرده می‌شود و خاصیت گز پسته‌ای اصفهان را افزایش داده و فوق‌العاده برای سلامتی بدن مفید است. وجود چربی‌های سالم، پروتئین فراوان و انواع آنتی ‌اکسیدان‌ها،‌ این دانهٔ کوچک را به خوراکی مناسبی برای کاهش وزن و بهبود سلامت قلب و روده تبدیل کرده است. پسته از حدود هفت هزار سال قبل از میلاد از خوراکی‌های محبوب بشر بوده و امروزه نیز زینت‌بخش بسیاری از خوراکی‌ها ازجمله انواع دسر و بستنی مانند گز کرمانی اصفهان است.

این محصول با دو تنوع ۴۵۰ و ۲۵۰ گرمی (وزن خالص گز) به بازار عرضه‌شده که درون بستری از آرد قرار دارند.

 

 

گز کرمانی مغز پسته آردی

تفاوت گز آردی و لقمه ای پسته کرمانی

نکته جالب و برخلاف تصور بیشتر مردم، فرق بین گز آردی و گز معمولی فقط در نحوه بسته‌بندی آن‌ها است. در واقع پروسه تولید و ساختار گز آردی با گز معمولی کاملاً مشابه است. فقط در انتها و موقع شکل‌دهی به خمیر، گز به اشکال گوناگون نظیر مربع، دایره و غیره تبدیل می‌شود. در هنگام بسته‌بندی به جای استفاده از پوشش پلاستیکی به منظور حفظ رطوبت و جلوگیری از خشک شدن گز، آن را در آرد فراوان می‌غلتانند.

 

بخوانید:  گز آردی پسته انگبینی گز کرمانی

 

در گز آردی کرمانی به جای بسته بندی لقمه های گز در جلد مخصوص (سلفون) ، از آرد بدون سبوس استفاده می شود ، بدینگونه که ابتدا مقداری آرد در ته جعبه ریخته می شود و یک ردیف از لقمه های گز که معمولا گل گرد (دایره ای) است چیده شده و روی آن را با آرد پوشش می دهند. سپس یک ردیف دیگر به همان ترتیب اضافه شده و مجددا با لایه ای از آرد پوشانده شده و بسته بندی می گردد. قرار دادن لقمه های گز در آرد ، دو خاصیت عمده دارد :

  • – اول از چسبیدن آنها جلوگیری می کند
    و
  • – دوم اینکه پس از گذشت چند روز گز آردی طعم مطبوع و دلپذیری به خود می گیرد.  

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

  • گز کرمانی
  • ۰
  • ۰

گز لقمه 28 درصد پسته گز کرمانی اصفهان فروشگاه

 

گز لقمه ۲۸ درصد پسته کرمانی

در میان مغزها پسته یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ترین ‌هاست که در تهیه گز لقمه ۲۸ درصد پسته کرمانی اصفهان به‌کاربرده می‌شود و خاصیت گز پسته‌ای اصفهان را افزایش داده و فوق‌العاده برای سلامتی بدن مفید است. وجود چربی‌های سالم، پروتئین فراوان و انواع آنتی ‌اکسیدان‌ها،‌ این دانهٔ کوچک را به خوراکی مناسبی برای کاهش وزن و بهبود سلامت قلب و روده تبدیل کرده است. پسته از حدود هفت هزار سال قبل از میلاد از خوراکی‌های محبوب بشر بوده و امروزه نیز زینت‌بخش بسیاری از خوراکی‌ها ازجمله انواع دسر و بستنی مانند گز کرمانی اصفهان است.

این محصول با دو تنوع ۴۵۰ و ۲۵۰ گرمی (وزن خالص گز) به بازار عرضه‌شده که درون آن بسته‌های کوچک و شکلاتی مانند را می‌توانید مشاهده کنید که پسته به‌خوبی درون هرکدام از آن‌ها نمایان است.

تصویر گز کرمانی 28% مغز پسته لقمه 450 گرمی

تفاوت گز آردی و لقمه ای کرمانی

در گز آردی کرمانی به جای بسته بندی لقمه های گز در جلد مخصوص (سلفون) ، از آرد بدون سبوس استفاده می شود ، بدینگونه که ابتدا مقداری آرد در ته جعبه ریخته می شود و یک ردیف از لقمه های گز که معمولا گل گرد (دایره ای) است چیده شده و روی آن را با آرد پوشش می دهند. سپس یک ردیف دیگر به همان ترتیب اضافه شده و مجددا با لایه ای از آرد پوشانده شده و بسته بندی می گردد. قرار دادن لقمه های گز در آرد ، دو خاصیت عمده دارد :

  • – اول از چسبیدن آنها جلوگیری می کند
    و
  • – دوم اینکه پس از گذشت چند روز گز آردی طعم مطبوع و دلپذیری به خود می گیرد.

 

برای مشاهده قیمت گز ۲۸ درصد ۴۵۰ گرمی اینجا کلیک کنید

 

مشخصات فیزیکی گز ۲۸ پسته کرمانی ۴۵۰ گرمی

  • -تعداد گز در جعبه : حدود ۳۸ تا ۴۰ عدد گز در هر بسته ۴۵۰ گرمی
  • -نوع گز : این نوع گز به دو صورت لقمه ای و آردی تولید شده و دارای بسته بندی ۴۵۰ و ۲۵۰ گرمی است
  • -وزن خالص : ۴۵۰ گرم گز خالص
  • -وزن کل : حدود ۵۵۰ گرم
  • -تعداد در کارتن : ۲۰ بسته گز ۴۵۰ گرمی در هر کارتن
  • -شماره پروانه بهداشت : ۱۵/۱۱۳۹۸
  • -ابعاد بسته‌بندی : ۳۰ × ۲۰ × ۳ سانتی‌متر

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

  • گز کرمانی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه گز سنتی و مدرن

 

طرز تهیه گز سنتی و مدرن

در مقاله پیش ‌رو به طرز تهیه گز سنتی و مدرن و تفاوت ‌های تولید گز به روش سنتی قدیمی و مدرن امروزی می‌پردازیم و در پایان بهترین و برترین گز های اصیل اصفهان را معرفی خواهیم کرد.

طرز تهیه گز سنتی و مدرن ازنظر دستوری تغییری نکرده است

 گزانگبین خوانسار از قدیم زبانزد عام و خاص بوده و در ابتدا در گز خوانساری استفاده می‌شده است. گزانگبین در منابع مختلف به نام‌هایی چون گز خوانسار، انگبین گون، ترنجبین اصفهان و شهد پارسی نامیده شده است. خوانسار شهری از توابع استان اصفهان است که دارای آب و هوایی خوش با ارتفاع ۲۲۵۰ متر بالاتر از سطح دریا و پوشش گیاهی متنوع که لاله‌های واژگون آن بسیار معروف می‌باشد.

خاصیت گز خوانساری در مقایسه با گزهای امروزی بسیار بالابود ولی گز خوانساری به‌اندازه کافی برای این دوره وجود نداشت.

مواد اولیه گز خوانساری گز گیاهی گون است که در کوهستان‌های داران، گلپایگان و خوانسار وجود دارد و هم‌اکنون نیز از این گیاه به‌عنوان دارو استفاده می‌شود.

 در حال حاضر در گزهای جدید از شیره گون استفاده نمی‌شود، تولیدکنندگان امروزه از ترکیبات ترنجبین، گل گز و گز علفی در تولید گز استفاده می‌کنند .

ازنظر دستوری، ساخت گز تغییر نکرده است و اگرچه گز ازنظر ترکیبات گیاهی که درگذشته در گز استفاده می‌شده نیز تغییر ایجاد نشده است ولی گزهای تولیدی امروزی گز خوانساری نیستند.

 

بخوانید:  بدون انجام ورزش تا اشتها دارید بخورید تا لاغر شوید

 

طرز تهیه گز سنتی و مدرن اصفهان

گز سنتی و مدرن

 

دیگر گز به روش سنتی قدیم تولید نمی‌شود

در حدود سال ۱۳۳۰ هجری شمسی تولید سنتی گز تا حدودی دگرگون شد و در سال ۱۳۴۰ هجری شمسی دستگاه همزن برقی به این صنعت راه پیدا کرد و پس‌ازآندستگاه‌های برش گز و بسته‌بندی و دوسرپیچ به سیستم قبل اضافه و تولید گز از روش کاملاً سنتی به روش نیمه مکانیزه تبدیل گردید ولی هنوز جایگزین فیزیکی برای پارامترهای مهم در گز سازی و ترد بودن، درجه حرارت، فرمولاسیون، افزودنی‌ها و … تعریف‌نشده است و به‌صورت تجربی با آن برخورد می‌گردد و از آن زمان تاکنون هیچ‌گونه تغییر خاصی در ماشین‌آلات گز سازی دیده نشده است.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

  • گز کرمانی
  • ۰
  • ۰

  عکس گز میان وعده سالم و مقوی

خصوصیت های شگفت‌انگیز گز

در این مطلب می خواهیم به شما خصوصیت های شگفت‌انگیز گز از جمله جذابیت مصرف، شرایط نگهداری آسان، راحتی مصرف، تامین انرژی کامل برای بدن و … بپردازیم پس با ما همراه باشید.

گز میان وعده سالم و مقوی

اهمیت و نقش غذا و آشامیدنی‌ها در سلامت انسان بر کسی پوشیده نیست. امروزه سلامت غذا تأثیر فراوانی بر سلامت افراد جامعه داشته و از این طریق در پویایی، شادابی و بهره‌وری جامعه اثرگذار است.
هم‌اینک سلامت غذا یکی از مهم‌ترین چالش‌های فراروی سازمان‌های جهانی و ملی تلقی می‌گردد و به‌منظور حفظ و ارتقاء آن برنامه‌های متعددی با هزینه فراوان صرف می‌شود.
حفظ تغذیه خوب گز به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی برای کنترل فراگیر و نیز جلوگیری از بروز بیماری‌ها ضروری است. می‌توان بسیاری از عوارض ناتوان‌کننده را با توجه به نیازهای تغذیه و پیشگیری از کمبود غذایی جلوگیری کرد.

 

بخوانید:  طرز تهیه گز سنتی و مدرن چگونه است؟

غذای سالم

بدن انسان از مواد مغذی که مصرف می‌نماید تشکیل می‌شود. علاوه بر تهیه عناصر ساختمان سلول و حفظ ساختمان بدن انرژی لازم برای اعمال حیاتی از مواد غذایی مصرف‌شده تأمین می‌شود. مواد مغذی موجود در غذاها که از رژیم غذایی تأمین و باعث حفظ سلامتی در حد مطلوب می‌گردند.

و مواد مغذی هستند. منابع اصلی تأمین انرژی برای انسان عبارت‌اند از: کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها. این مواد مغذی دارای اعمال ویژه دیگری نیز می‌باشند که مهم‌ترین آن‌ها تأمین انرژی است متخصصین مواد غذایی جنبه‌های تغذیه‌ای خوب را از سه نظر موردتوجه قرار می‌دهند:

  1. چه نوع مواد مغذی در مواد غذایی وجود داشته و چه میزان نیازهای بیولوژیک را تأمین می‌کند.
  2. شرایط حفظ نسبی آن‌ها به چه صورتی است و چگونه به هنگام فرآیند و حمل‌ونقل تحت تأثیر قرار می‌گیرد.
  3. نداشتن عوارض جانبی و عاری بودن از مواد شیمیایی شامل نگه‌دارنده‌ها، رنگ، اسانس و…    

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

  • گز کرمانی