گز کرمانی

فروشگاه به گز عرضه کننده گز کرمانی به صورت آنلاین می باشد.

گز کرمانی

فروشگاه به گز عرضه کننده گز کرمانی به صورت آنلاین می باشد.

فروشگاه "به گز" بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی کشور و مرجع تخصصی انواع گز اصفهان، با گستره‌ای از کالاهای متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده‌ی سنی، برای کاربران خود «تجربه‌ی لذت‌بخش یک خرید اینترنتی» را تداعی می‌کند.فروشگاه به گز گستره‌ای به وسعت انواع گز اصیل اصفهان (آردی، لقمه ای، سکه ای، شکلاتی، رژیمی و ... )، انواع پولکی (نارگیلی، زعفرانی، گل محمدی، لیمویی، پرتقالی و ...)، انواع نقل (بیدمشکی، بادام، شکرپنیر و ...)، سوهان (سوهان عسلی، لقمه ای، تخت، سوهان گز و...)؛ از برندهای متنوع، متعدد و سرشناس اصفهانی همچون کرمانی، مظفری، بلداجی، آریا، بوعلی، شیرین، نسرین، سلطانی، آنتیک، سکه و ...
آدرس وب سایت www.behgaz.com

  • ۰
  • ۰

گز انگشت پیچ


گز اگشت پیچ

گز انگشت پیچ چیست؟

گز انگشت پیچ یا گز بدون مغز نوعی خوردنی شیرین است که سوغات همدان به حساب می‌آید. در اصفهان نیز این نوع گز تهیه و تولید  می‌شده است. در همدان این نوع گز معمولا بر سر سفره افطار گذاشته می‌شده است. ولی در اصفهان به عنوان مکمل غذایی برای کودکان استفاده سنتی داشته است. بافت این نوع گز نرم‌تر از گز‌های دیگر است و فاقد هرگونه مغزی از جمله بادام و پسته می‌باشد. از این رو این گز به دلیل سهولت در تناول مورد علاقه کودکان و افراد مسن می‌باشد. در تهیه‌ی این گز از افزودنی‌هایی مثل زعفران، کاکائو، قهوه، پوره‌های میوه و پودر نارگیل استفاده می‌شود. نام دیگر این گز، گز کودک می‌باشد.

 

 

گز مظفری انگشت پیچ بدون مغز با افزودنی های گیاهی

 

 

گز انگشت پیچ تزئین شده با مغز پسته و دارچین

گز انگشت پیچ سوغات همدان است که بیشتر در ماه مبارک رمضان استفاده می شود.

 

انگشت پیچ در لغت

به هر چیز غلیظ و بسته‌ای که بتوان دور انگشت پیچاند انگشت پیچ می‌گویند. از جمله انگشت پیچ‌ها می‌توان به عسل، شیره و دوشاب اشاره کرد.

 

انواع انگشت پیچ ها

 

گزانگشت پیچ همدان

انگشت پیچ همدانی مخلوطی از سفیده تخم مرغ زده شده، آب و شکر است. این مخلوط را آنقدر هم می‌زنیم تا شبیه به عسل شود. میتوان به دل خواه برای طعم دار کردن آن از گلاب و دارچین استفاده کرد. پخت این گز در خانه بسیار راحت می‌باشد.

طرز تهیه ی انگشت پیچ همدانی

مواد لازم

  • شکر ۱ کیلوگرم
  • سفیده تخم مرغ ۳ عدد
  • – جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری
  • گلاب ۲-۳ قاشق غذاخوری
  • – آب به میزان لازم

 

بخوانید:  انواع آرد شیرینی گز | انواع آرد و کاربرد آن‌ها

 

 

دستور پخت

شکر را در قابلمه سایز متوسطی میریزیم و روی آن آب را اضافه میکنیم، طوریکه به اندازه یک بند انگشت آب روی آن را بگیرد. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و صبر می‌کنیم تا شکر در آب حل شود. آب و شکر را هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم سفت شود و قوام آید. بعد از آن جوهر لیمو را اضافه می‌کنیم. مخلوط آب و شکر باید به قدری بجوشد تا کش دار و غلیظ شود. سپس حرارت را خاموش کرده و صبر می‌کنیم تا شربت خنک شود. در حالی که شربت‌مان خنک می‌شود سفیده‌های تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن برقی آنقدر می‌زنیم تا پف کنند و آهاری شوند. سفیده تخم مرغ را به شربت خنک شده اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا مواد کاملا مخلوط شده و سفید و کشدار شود. در انت‌ها به میزان دل خواه گلاب را اضافه میکنیم و انگشت پیچ را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی