گز کرمانی

فروشگاه به گز عرضه کننده گز کرمانی به صورت آنلاین می باشد.

گز کرمانی

فروشگاه به گز عرضه کننده گز کرمانی به صورت آنلاین می باشد.

فروشگاه "به گز" بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی کشور و مرجع تخصصی انواع گز اصفهان، با گستره‌ای از کالاهای متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده‌ی سنی، برای کاربران خود «تجربه‌ی لذت‌بخش یک خرید اینترنتی» را تداعی می‌کند.فروشگاه به گز گستره‌ای به وسعت انواع گز اصیل اصفهان (آردی، لقمه ای، سکه ای، شکلاتی، رژیمی و ... )، انواع پولکی (نارگیلی، زعفرانی، گل محمدی، لیمویی، پرتقالی و ...)، انواع نقل (بیدمشکی، بادام، شکرپنیر و ...)، سوهان (سوهان عسلی، لقمه ای، تخت، سوهان گز و...)؛ از برندهای متنوع، متعدد و سرشناس اصفهانی همچون کرمانی، مظفری، بلداجی، آریا، بوعلی، شیرین، نسرین، سلطانی، آنتیک، سکه و ...
آدرس وب سایت www.behgaz.com

  • ۰
  • ۰
عکس شکر گز اصفهان
 

استفاده از شکر در گز اصفهان

منابع تجاری عمده استفاده از شکر در گز اصفهان عبارت‌اند از:

– چغندرقند
– نیشکر

 

استفاده از شکر در گز

استفاده از شکر در گز اصفهان

شکر یا ساکارز به‌طور طبیعی در بسیاری از گیاهان یافت می‌شود.که هر دو حاوی ۱۵ درصد ساکارز می‌باشند.چغندرقند در کشورهای معتدل می‌روید (ازجمله بیشتر کشورهای اروپایی)درحالی‌که نیشکر در کشورهای گرمسیری می‌روید.قند یا شکر معمولاً با درجه خلوص بسیار بالایی (بالای ۹۶/۹۹ درصد خلوص) تولید می‌گردد.بیشتر قسمت باقی‌مانده آب است.برخلاف تفاوت بسیار در ماده خام و برخی تفاوت‌ها در فرآوری، محصول نهایی که شکر سفید باشد
تقریباً یکسان بوده و احتیاج به یک آزمایشگاه بسیار پیچیده است تا منبع شکر یا قند را تشخیص دهد.

گز رژیمی و بدون شکر کرمانی

حلالیت شکر 

حلالیت و سرعت حل شدن شکر به نوع، اندازه، بزرگی ابعاد و حرارت ماده حل‌کننده بستگی دارد.محلول شکر و یا محلول اشباع‌شده آن می‌تواند تحت شرایط خاص و در اثر از دست دادن آب به‌صورت کریستال درآید.شکر جاذب الرطوبه است و در اثر جذب رطوبت به‌صورت چسبناک و کلوخه درمی‌آید.
به علت جاذب الرطوبه بودن و چسبناک شدن (در رابطه با حلالیت آن در آب) شکر می‌تواند در برخی موارد به‌عنوان ماده نگهدارنده عمل کند.

افزودن شکر به میوه‌ها و یا برخی مواد غذایی باعث کاهش آب آزاد می‌گردد، بنابراین شرط لازم برای فعالیت میکروارگانیسم‌ها محدود می‌گردد.

 

بخوانید:  کافی گز چیست ؟ | کافی گز لذت نوشیدن یک قهوه اصیل ایرانی

 

شکر در درجات مختلف دمایی

– چنانچه شکر را در حرارت بیش از ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم نماییم، رنگ آن تغیر کرده

– در حرارت حدود ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قهوه‌ای شده و رنگ کاراملی به وجود می‌آید

– در حرارت حدود ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تبدیل به کربن می‌گردد.

 

جهت مشاهده ادامه مقاله به آدرس وب سایت فروشگاه آنلاین گز اصفهان «به گز» مراجعه نمایید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی